Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4801
Title: | สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ สมบัติต้านออกซิเดชันและแบคทีเรียของผลเสม็ดขาว (Melaleuca cajuputi Powell) |
Other Titles: | Bioactive compounds, antioxidant and antibacterial activities of Melaleuca cajuputi Powell fruit |
Authors: | สมพร ประเสริฐส่งสกุล วนิดา เจียรกุลประเสริฐ คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์ |
Keywords: | เสม็ดขาว;แอนติออกซิแดนท์;สารต้านจุลชีพ |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4801 |
Appears in Collections: | 722 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
295055.pdf | 54.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.