Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมพร ประเสริฐส่งสกุลen_US
dc.contributor.authorวนิดา เจียรกุลประเสริฐen_US
dc.date2551en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:11:47Z-
dc.date.available2010-06-02T07:11:47Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4801-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formatvii, 31 : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเสม็ดขาวen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectสารต้านจุลชีพen_US
dc.titleสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ สมบัติต้านออกซิเดชันและแบคทีเรียของผลเสม็ดขาว (Melaleuca cajuputi Powell)en_US
dc.title.alternativeBioactive compounds, antioxidant and antibacterial activities of Melaleuca cajuputi Powell fruiten_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์en_US
Appears in Collections:722 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
295055.pdf54.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.