Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700
Title: | การหมักน้ำปลาโดยใช้เอนไซม์โปรติเอสจากแบคทีเรียชอบเกลือสูง Halobacterium salinarum PB407 |
Other Titles: | Fish sauce fermentation prepared with protease from extremely halophilic bacteria Halobacterium salinarum PB 407. |
Authors: | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | น้ำปลา;เอนไซม์โปรติเอส |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700 |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282047.pdf | 60.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.