Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:07:50Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:07:50Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | ข, 47 : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำปลา | en_US |
dc.subject | เอนไซม์โปรติเอส | en_US |
dc.title | การหมักน้ำปลาโดยใช้เอนไซม์โปรติเอสจากแบคทีเรียชอบเกลือสูง Halobacterium salinarum PB407 | en_US |
dc.title.alternative | Fish sauce fermentation prepared with protease from extremely halophilic bacteria Halobacterium salinarum PB 407. | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | en_US |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282047.pdf | 60.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.