Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปรียานุช บวรเรืองโรจน์en_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:07:50Z-
dc.date.available2010-06-02T07:07:50Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formatข, 47 : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำปลาen_US
dc.subjectเอนไซม์โปรติเอสen_US
dc.titleการหมักน้ำปลาโดยใช้เอนไซม์โปรติเอสจากแบคทีเรียชอบเกลือสูง Halobacterium salinarum PB407en_US
dc.title.alternativeFish sauce fermentation prepared with protease from extremely halophilic bacteria Halobacterium salinarum PB 407.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยาen_US
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
282047.pdf60.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.