Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700
Title: การหมักน้ำปลาโดยใช้เอนไซม์โปรติเอสจากแบคทีเรียชอบเกลือสูง Halobacterium salinarum PB407
Other Titles: Fish sauce fermentation prepared with protease from extremely halophilic bacteria Halobacterium salinarum PB 407.
Authors: ปรียานุช บวรเรืองโรจน์
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: น้ำปลา;เอนไซม์โปรติเอส
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4700
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
282047.pdf60.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.