Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุกัญญา จันทะชุมen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:06:29Z-
dc.date.available2010-06-02T07:06:29Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4659-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format(5) 69 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำตาลโตนดen_US
dc.subjectน้ำตาลโตนดen_US
dc.subjectเคี่ยมen_US
dc.subjectปูนขาวen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพน้ำตาลโตนดโดยใช้ไม้เคี่ยมและปูนขาวen_US
dc.title.alternativeQuality improvement of Palm Sugar by Kiam and Lime (Cotelelobium malayanum)en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
246199.pdf69.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.