Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4652
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรัญ หันพงศ์กิตติกุลen_US
dc.contributor.authorพูนสุข ประเสริฐสรรพ์en_US
dc.contributor.authorกนกอร อินทรพิเชษฐ์en_US
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุลen_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:06:20Z-
dc.date.available2010-06-02T07:06:20Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4652-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format(9) 50 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.subjectน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.titleการแยกและการใช้ประโยชน์ของโปรตีนจากน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf225.14 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf69.89 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf907.06 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf157.33 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf750.91 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf44.24 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf106.25 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf146.26 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf34.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.