Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเทวี ทองแดงen_US
dc.contributor.authorมุทิตา มีนุ่นen_US
dc.date2551en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:03:17Z-
dc.date.available2010-06-02T07:03:17Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610-
dc.format(16) 150 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวเกรียบen_US
dc.subjectเคมีฟิสิคัลen_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.subjectแป้งสาคูen_US
dc.titleผลทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม ระหว่างแป้งมันสำประหลังและแป้งสาคูต่อคุณภาพของข้าวเกรียบen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
294030.pdf133.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.