Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสืบศักดิ์ กลิ่นสอนen_US
dc.contributor.authorอมมี เบญจมะen_US
dc.contributor.authorพายัพ มาศนิยมen_US
dc.date2548en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:02:47Z-
dc.date.available2010-06-02T07:02:47Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4585-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format(5) 37 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาแช่แข็งen_US
dc.subjectปลากะพงขาว การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.titleผลของไคโตแซนต่อคุณภาพและการยืดอายุของปลากะพงขาวเช่เย็นen_US
dc.title.alternativeEffects of Chitosen on the quality and shelf-life extension of refrigerated seabass muscle.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
276858.pdf79.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.