Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรุณศรี ลีจีรจำเนียรen_US
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตรen_US
dc.date2536en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:00:34Z-
dc.date.available2010-06-02T07:00:34Z-
dc.date.issued2536en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4527-
dc.format66 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหาร การเจือปนและการตรวจสอบ หาดใหญ่ (สงขลา)en_US
dc.subjectเครื่องดื่ม การเจือปนและการตรวจสอบ หาดใหญ่ (สงขลา)en_US
dc.titleการตรวจสอบคุณภาพทางจุลชีววิทยาของอาหารและเครื่องดื่มจากโรงอาหารภายในมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์en_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
title.pdf130.37 kBAdobe PDFView/Open
33513.pdf10.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.