Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4527
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรุณศรี ลีจีรจำเนียร | en_US |
dc.contributor.author | เสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตร | en_US |
dc.date | 2536 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:00:34Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:00:34Z | - |
dc.date.issued | 2536 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4527 | - |
dc.format | 66 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหาร การเจือปนและการตรวจสอบ หาดใหญ่ (สงขลา) | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่ม การเจือปนและการตรวจสอบ หาดใหญ่ (สงขลา) | en_US |
dc.title | การตรวจสอบคุณภาพทางจุลชีววิทยาของอาหารและเครื่องดื่มจากโรงอาหารภายในมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
title.pdf | 130.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
33513.pdf | 10.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.