Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพายัพ มาศนิยมen_US
dc.contributor.authorอมมี เบญจมะen_US
dc.contributor.authorจารุวรรณ มณีศรีen_US
dc.date2551en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:59:31Z-
dc.date.available2010-06-02T06:59:31Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4476-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format(9) 40 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectหอยแมลงภู่en_US
dc.subjectอาหาร การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectฟอสเฟตen_US
dc.titleการยืดอายุและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยแมลงภู่โดยวิธี sous vide ร่วมกับสารประกอบฟอสเฟตen_US
dc.title.alternativeShelf-life extension and quality changes of green mussel (Perna viridis) by sous vide method and combined phosphateen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
303661.pdf68.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.