Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ไพรัตน์ โสภโณดร | en_US |
dc.contributor.author | ไพศาล วุฒิจำนงค์ | en_US |
dc.contributor.author | ธงชัย สุวรรณสิชนณ์ | en_US |
dc.contributor.author | เย็นจิตต์ ปิยะแสงทอง | en_US |
dc.contributor.author | อมรรัตน์ สวัสดิทัต | en_US |
dc.date | 2545 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:59:05Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:59:05Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458 | - |
dc.format | 219 หน้า : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | มังคุด การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ผลไม้แช่แข็ง | en_US |
dc.title | การวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวและแปรรูปมังคุด | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
223267.pdf | 59.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.