Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุลen_US
dc.date[2533?]en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:58:58Z-
dc.date.available2010-06-02T06:58:58Z-
dc.date.issued2533en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4453-
dc.format28 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.titleการพัฒนาน้ำผลไม้ผสมจากน้ำมะม่วงหิมพานต์ และน้ำเสาวรสen_US
dc.title.alternativeDevelopment of mixed fruit juice from cashew apple and passion fruiten_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
15772.pdf6.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.