Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4430
Title: ศึกษากรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของ ข้าวสุกแช่เยือกแข็ง
Other Titles: 
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
ประภาศรี สิงห์รัตน์
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร
Keywords: ข้าวสุก
Issue Date: 2533
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4430
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
15670.pdf629.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.