Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพรัตน์ โสภโณดรen_US
dc.contributor.authorประภาศรี สิงห์รัตน์en_US
dc.date2533en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:57:36Z-
dc.date.available2010-06-02T06:57:36Z-
dc.date.issued2533en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4430-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format60 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวสุกen_US
dc.titleศึกษากรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของ ข้าวสุกแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
15670.pdf629.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.