Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4360
Title: | ศึกษาการผลิตแหล่งแคลเซียมผงเสริมในผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่ผ่านกระบวนการเอ็กซ์ทรูชั่น |
Other Titles: | Study to produce calcium source powder enriched in snack product by extrusion |
Authors: | สืบศักดิ์ กลิ่นสอน สุมาลิกา เปี่ยมมงคล คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | อาหารว่าง;แคลเซียม |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4360 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
292614.pdf | 78.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.