Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4360
Title: ศึกษาการผลิตแหล่งแคลเซียมผงเสริมในผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่ผ่านกระบวนการเอ็กซ์ทรูชั่น
Other Titles: Study to produce calcium source powder enriched in snack product by extrusion
Authors: สืบศักดิ์ กลิ่นสอน
สุมาลิกา เปี่ยมมงคล
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: อาหารว่าง;แคลเซียม
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4360
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
292614.pdf78.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.