Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4360
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สืบศักดิ์ กลิ่นสอน | en_US |
dc.contributor.author | สุมาลิกา เปี่ยมมงคล | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:55:26Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:55:26Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4360 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | (ช) 119 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารว่าง | en_US |
dc.subject | แคลเซียม | en_US |
dc.title | ศึกษาการผลิตแหล่งแคลเซียมผงเสริมในผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่ผ่านกระบวนการเอ็กซ์ทรูชั่น | en_US |
dc.title.alternative | Study to produce calcium source powder enriched in snack product by extrusion | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | en_US |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
292614.pdf | 78.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.