Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4202
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิต บรรจุภัณฑ์ และการใช้ระบบการจัดการที่ดีในการผลิตอาหาร (Good manufacturing practice, GMP) ของกลุ่มผู้ผลิตอาหารพื้นบ้านใน 3 จังหวัดภาคใต้ตอนล่าง |
Other Titles: | Development of food processing, packaging system and applying of good manufacturing practice (GMP) for traditional food in the 3 provinces at the south of Thailand |
Authors: | เถวียน บัวตุ่ม เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ สมศักดิ์ สุดจันทร์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต ไทย (ภาคใต้);อุตสาหกรรมอาหาร การควบคุมการผลิต ไทย (ภาคใต้) |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4202 |
Appears in Collections: | 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 8.95 MB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 30.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 3.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 25.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 72.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 123.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 164.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 2.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 28.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.