Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4202
Title: การพัฒนากระบวนการผลิต บรรจุภัณฑ์ และการใช้ระบบการจัดการที่ดีในการผลิตอาหาร (Good manufacturing practice, GMP) ของกลุ่มผู้ผลิตอาหารพื้นบ้านใน 3 จังหวัดภาคใต้ตอนล่าง
Other Titles: Development of food processing, packaging system and applying of good manufacturing practice (GMP) for traditional food in the 3 provinces at the south of Thailand
Authors: เถวียน บัวตุ่ม
เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
สมศักดิ์ สุดจันทร์
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต ไทย (ภาคใต้);อุตสาหกรรมอาหาร การควบคุมการผลิต ไทย (ภาคใต้)
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4202
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf8.95 MBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf30.16 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf3.24 MBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf25.31 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf72.18 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf2 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf123.22 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf164.71 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
title.pdf28.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.