Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4202
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเถวียน บัวตุ่มen_US
dc.contributor.authorเสาวคนธ์ วัฒนจันทร์en_US
dc.contributor.authorสมศักดิ์ สุดจันทร์en_US
dc.date2548en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:50:26Z-
dc.date.available2010-06-02T06:50:26Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4202-
dc.formatญ, 139 [170] แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ, แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectหลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต ไทย (ภาคใต้)en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร การควบคุมการผลิต ไทย (ภาคใต้)en_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิต บรรจุภัณฑ์ และการใช้ระบบการจัดการที่ดีในการผลิตอาหาร (Good manufacturing practice, GMP) ของกลุ่มผู้ผลิตอาหารพื้นบ้านใน 3 จังหวัดภาคใต้ตอนล่างen_US
dc.title.alternativeDevelopment of food processing, packaging system and applying of good manufacturing practice (GMP) for traditional food in the 3 provinces at the south of Thailanden_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf8.95 MBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf30.16 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf3.24 MBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf25.31 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf72.18 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf2 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf123.22 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf164.71 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
title.pdf28.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.