Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4199
Title: | การศึกษาเบื้องต้นเกี่ยวกับผลต่อความดันโลหิตของน้ำต้มจากเม็ดเกากี (Lycium chinense ) ในหนูขาว |
Authors: | มาลินี วงศ์นาวา สุภาภรณ์ ประเศรษโฐ อัจฉรา เตชาวงศ์ คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา |
Keywords: | เกากี (พืช);ความดันเลือด การรักษาด้วยสมุนไพร;หนูขาว |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4199 |
Appears in Collections: | 336 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 75.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 21.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 61.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 74.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 71.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 24.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 55.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 13.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.