Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4199
Title: การศึกษาเบื้องต้นเกี่ยวกับผลต่อความดันโลหิตของน้ำต้มจากเม็ดเกากี (Lycium chinense ) ในหนูขาว
Authors: มาลินี วงศ์นาวา
สุภาภรณ์ ประเศรษโฐ
อัจฉรา เตชาวงศ์
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา
Keywords: เกากี (พืช);ความดันเลือด การรักษาด้วยสมุนไพร;หนูขาว
Issue Date: 2533
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4199
Appears in Collections:336 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf75.08 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf21.42 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf61.38 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf74.56 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf71.21 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf24.49 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf55.17 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf13.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.