Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2563การพัฒนาเส้นหมี่เพื่อสุขภาพที่ลดค่าพลังงานใยอาหารสูงและส่งเสริมสุขภาพระบบทางเดินอาหารสันทัด วิเชียรโชติ; ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร; Faculty of Economics (Economics); คณะเศรษฐศาสตร์
2562โครงการวิจัย Thailand SME promotional master plan: moving towards sustainability?พิชญา บุญศรีรัตน์; เฉลิม ใจตั้ง; ทศพร มะหะหมัด; Faculty of Economics (Economics); คณะเศรษฐศาสตร์
2022A comparative study of production costs for enhancing safe curry paste production based on primary GMP standard: A case of community enterprises in Songkhla provinceSopin Jirakiattikul; Karnjapan Janthawornpong
2544ปัญหาและข้อจำกัดของพืชตัดแต่งพันธุกรรมในประเทศไทยเทพชัย เทพช่วยสุข; Faculty of Economics (Economics); คณะเศรษฐศาสตร์
2564การเพิ่มประสิทธิภาพให้กับการขายสินค้าเกษตรผ่านช่องทางออนไลน์: การทดลองทางเศรษฐศาสตร์นัฐพร โรจนหัสดิน, ปฐมวัตร จันทรศัพท์; Faculty of Economics (Economics); คณะเศรษฐศาสตร์