Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสำรวย มะลิถอดen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T06:06:50Z-
dc.date.available2010-05-06T06:06:50Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3242-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(15) 93 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสุกร อาหารen_US
dc.subjectอาหารสัตว์en_US
dc.subjectหญ้าหวานen_US
dc.titleผลของสมุนไพรสูตรพูฟฝ์ 1 และระดับหญ้าหวานต่อสมรรถภาพการผลิตและการใช้ประโยชน์ได้ของอาหารในสุกรเนื้อen_US
dc.title.alternativeThe effects of herbal formula PROVE 1 and levels of stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) on productive performance and utilization in fattening pigs, diets.en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ (สัตวศาสตร์)en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
285944_app.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open
285944_bibli.pdf112.15 kBAdobe PDFView/Open
285944_ch5.pdf93.44 kBAdobe PDFView/Open
285944_ch4.pdf151.11 kBAdobe PDFView/Open
285944_ch3.pdf238.32 kBAdobe PDFView/Open
285944_ch2.pdf583.83 kBAdobe PDFView/Open
285944_ch1.pdf81.8 kBAdobe PDFView/Open
285944_con.pdf82.86 kBAdobe PDFView/Open
285944_ab.pdf89.78 kBAdobe PDFView/Open
285944_ti.pdf72.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.