Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3061
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล | - |
dc.contributor.author | อรัญญา สังขศรี | en_US |
dc.date | 2542 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:57:20Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:57:20Z | - |
dc.date.issued | 2542 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3061 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542 | en_US |
dc.format | (12) 115 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โรคเกิดจากแบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.title | การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคติดต่อทางอาหารของ Lactobacilus spp. ที่แยกจากอาหารหมักพื้นเมืองของไทย | en_US |
dc.title.alternative | Inhibition of foodborne Bacterial pathogens by Lactobacillus spp. isolated from Thai traditional fermented foods | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
161186.pdf | 6.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.