Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3061
Title: | การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคติดต่อทางอาหารของ Lactobacilus spp. ที่แยกจากอาหารหมักพื้นเมืองของไทย |
Other Titles: | Inhibition of foodborne Bacterial pathogens by Lactobacillus spp. isolated from Thai traditional fermented foods |
Authors: | วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล อรัญญา สังขศรี บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) |
Keywords: | โรคเกิดจากแบคทีเรีย;แบคทีเรีย |
Issue Date: | 2542 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3061 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
161186.pdf | 6.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.