Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอรัญ หันพงศ์กิตติกูล-
dc.contributor.authorสมบัติ รุ่งศิลป์en_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:16Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:16Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2986-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541en_US
dc.format(17) 151 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำมันปลาen_US
dc.subjectโอเมก้า -3en_US
dc.subjectน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.titleการผลิตน้ำมันปลาที่มีสารโอเมก้า 3 พูฟาจากน้ำนึ่งปลาทู่น่าen_US
dc.title.alternativeProduction of Fish Oil Containing Omega 3 PUFA from Tuna Condensateen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
156148.pdf8.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.