Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2985
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ | - |
dc.contributor.author | ภัทราพร ยุธาชิต | en_US |
dc.date | 2541 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:14Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:14Z | - |
dc.date.issued | 2541 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2985 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 | en_US |
dc.format | (21) 147 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | มะม่วงแช่อิ่มแห้ง การผลิต | en_US |
dc.subject | ผลไม้แห้ง การผลิต | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตมะม่วงแช่อิ่มแห้ง | en_US |
dc.title.alternative | The Development of Process for Mango Glace Production | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
149641.pdf | 8.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.