Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2969
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรุ่งนภา ประกอบกิจen_US
dc.date2538en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:33Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:33Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2969-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538en_US
dc.format(12) 95 หน้า : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโกโก้en_US
dc.subjectคุกกี้ การผลิตen_US
dc.titleการสกัดใยอาหารจากเปลือกโกโก้และการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์คุกกี้en_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
88860.pdf5.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.