Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฐยาวรรณ พิชัยยุทธen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:13Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:13Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(12) 92 แผ่น : แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเนยโกโก้เทียมen_US
dc.subjectช็อกโกเลต การผลิตen_US
dc.titleการใช้เนยโกโก้เทียมทดแทนเนยโกโก้สำหรับผลิตภัณฑ์เลียนแบบช็อกโกแลตen_US
dc.title.alternativeUse of cocoa butter substitute for production of chocolate-like producten_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241014_app.pdf310.17 kBAdobe PDFView/Open
241014_bibli.pdf161.7 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch4.pdf51.76 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch3.pdf542.44 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch2.pdf131.63 kBAdobe PDFView/Open
241014_ch1.pdf2.28 MBAdobe PDFView/Open
241014_con.pdf102.28 kBAdobe PDFView/Open
241014_ab.pdf57.79 kBAdobe PDFView/Open
241014_ti.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.