Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐยาวรรณ พิชัยยุทธ | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:54:13Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:54:13Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2959 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (12) 92 แผ่น : แผนผัง | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เนยโกโก้เทียม | en_US |
dc.subject | ช็อกโกเลต การผลิต | en_US |
dc.title | การใช้เนยโกโก้เทียมทดแทนเนยโกโก้สำหรับผลิตภัณฑ์เลียนแบบช็อกโกแลต | en_US |
dc.title.alternative | Use of cocoa butter substitute for production of chocolate-like product | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
241014_app.pdf | 310.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_bibli.pdf | 161.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch4.pdf | 51.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch3.pdf | 542.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch2.pdf | 131.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ch1.pdf | 2.28 MB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_con.pdf | 102.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ab.pdf | 57.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
241014_ti.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.