Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2945
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเตือนใจ ศิริพาหนะกุลen_US
dc.date2542en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:41Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:41Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2945-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542en_US
dc.format(14) 171 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectซอสถั่วเหลือง การผลิตen_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.titleกรรมวิธีการผลิตปลาทูน่าความชื้นปานกลางในซอสถั่วเหลืองปรุงรสen_US
dc.title.alternativeProduction of Intermediate Moisture Tuna in Seasoning Soy Sauceen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
161237.pdf765.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.