Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2943
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorสิรินทร์ ขันตีen_US
dc.date2540en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:37Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:37Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2943-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540en_US
dc.format(11) 118 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมังคุดน้ำเชื่อมบรรจุกระป๋อง การผลิตen_US
dc.subjectผลไม้กระป๋อง การผลิตen_US
dc.titleการผลิตมังคุดในน้ำเชื่อมบรรจุกระป๋องen_US
dc.title.alternativeProduction of canned nangosteen in syrupen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
137590.pdf6.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.