Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2938
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์กระเจี๊ยบแดงสกัดเข้มข้น
Other Titles: Development of concentrated roselle (hibiscus sabdariffa linn.) extract product
Authors: ปารมี ชุมศรี
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: กระเจี๊ยบแดง;กระเจี๊ยบแดง การผลิต
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2938
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
284743_app.pdf551.81 kBAdobe PDFView/Open
284743_bibli.pdf138 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch4.pdf120.25 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch3.pdf958.71 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch2.pdf571.33 kBAdobe PDFView/Open
284743_ch1.pdf657.07 kBAdobe PDFView/Open
284743_con.pdf82.66 kBAdobe PDFView/Open
284743_ab.pdf93.92 kBAdobe PDFView/Open
284743_ti.pdf40.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.