Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2901
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทรงศักดิ์ แสงศิริen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:52:06Z-
dc.date.available2010-05-06T05:52:06Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2901-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format104 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ, แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectถั่วฝักยาวen_US
dc.titleการทำบริสุทธิ์ และศึกษาคุณลักษณะของเลคตินจากถั่วฝักยาวen_US
dc.title.alternativePurification and characterization of lectin from vigna susquipedalisen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาชีวเคมีen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ (ชีวเคมี)-
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242747.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open
242747_bibli.pdf140.5 kBAdobe PDFView/Open
242747_ch5.pdf101.21 kBAdobe PDFView/Open
242747_ch4.pdf135.8 kBAdobe PDFView/Open
242747_ch3.pdf380.21 kBAdobe PDFView/Open
242747_ch2.pdf173.88 kBAdobe PDFView/Open
242747_ch1.pdf427.23 kBAdobe PDFView/Open
242747_con.pdf129.3 kBAdobe PDFView/Open
242747_ab.pdf115.05 kBAdobe PDFView/Open
242747_ti.pdf57.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.