Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2331
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิรวัฒน์ ทัดแก้ว | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:31:59Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:31:59Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2331 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (12) 133 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลานิลแดง อาหาร | en_US |
dc.subject | ปลานิลแดง การเจริญเติบโต | en_US |
dc.subject | เอนไซม์ไฟเตส | en_US |
dc.title | ผลของเอนไซม์ไฟเตสต่อประสิทธิภาพการย่อยอาหารในวัตถุดิบพืช 5 ชนิด ในปลานิลแดงแปลงเพศ (Oreochromis niloticus x O. mossambicus) | en_US |
dc.title.alternative | Effect of phytase enzyme on nutrient digestibility of five plant raw materials in sex-reversed red Tilapia ( (Oreochromis niloticus x O. mossambicus) | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
280529_app.pdf | 210.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_bibli.pdf | 125 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_ch5.pdf | 48.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_ch4.pdf | 136.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_ch3.pdf | 134.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_ch2.pdf | 182.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_ch1.pdf | 265.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_con.pdf | 55.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_ab.pdf | 91.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
280529_ti.pdf | 59.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.