Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2321
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วุฒิชัย สังข์พงษ์ | en_US |
dc.date | 2546 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:31:33Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:31:33Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2321 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546 | en_US |
dc.format | (15) 114 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลากะพงขาว การเจริญเติบโต | en_US |
dc.subject | ปลากะพงขาว อาหาร | en_US |
dc.title | ผลของระดับโปรตีนจากถั่วเหลืองสกัดน้ำมันต่อการเจริญเติบโตและการขับถ่ายไนโตรเจนและฟอสฟอรัสของปลากะพงขาว (Lates calcarifer bloch) | en_US |
dc.title.alternative | Effects of defatted soybean protein leveis on growth performance and nitrogen and phosphorus excretion in seabass (Lates calcarifer bloch) | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
233139_app3.pdf | 102.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_app2.pdf | 94.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_app1.pdf | 178.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_bibli.pdf | 98.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_ch5.pdf | 81.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_ch4.pdf | 125.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_ch3.pdf | 190 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_ch2.pdf | 129.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_ch1.pdf | 210.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_ab.pdf | 79.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233139_ti.pdf | 42.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.