Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2304
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปรเมษฐ์ มุสิการุณ | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:30:47Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:30:47Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2304 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.format | (15) 113 หน้า : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลากดเหลือง อาหาร | en_US |
dc.title | การคัดเลือกผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองชนิดต่างๆ ด้วยเทคนิคการย่อยในห้องปฏิบัติการและการนำผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองไปใช้ทดแทนปลาป่นในอาหารปลากดเหลือง (Mystus nemurus Cur. and Val | en_US |
dc.title.alternative | Selection of soybean products using in vitro digestion technique and replacement of fishmeal with soybean products in diets for yellow catfish (Mystus nemurus Cuv. and Val.) | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ (วาริชศาสตร์) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวาริชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 530 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
283691_app.pdf | 181.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_bibli.pdf | 140.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch5.pdf | 106.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch4.pdf | 157.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch3.pdf | 242.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch2.pdf | 189.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ch1.pdf | 663.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_con.pdf | 120.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ab.pdf | 121.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
283691_ti.pdf | 46.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.