Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2136
Title: อิทธิพลของกรดจิบเบอเรลลิค (QA3) ต่อการติดผล และการพัฒนาผลอ่อนของส้มโอพันธุ์หอมหาดใหญ่
Other Titles: The influence of Gibberellic acid (GA3) on fruit set and premature fruit development of pummelo (Citrus maxima burm. marrill) cv. hom Hat Yai
Authors: สมคิด ดำน้อย
คณะทรัพยากรธรรมชาติ (พืชศาสตร์)
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาพืชศาสตร์
Keywords: ส้มโอ พันธุ์หอมหาดใหญ่;ส้มโอ พันธุ์หอมหาดใญ่;กรดเบอเรลลิก
Issue Date: 2545
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2136
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
223357.pdf90.44 kBAdobe PDFView/Open
223357_bibli.pdf73.46 kBAdobe PDFView/Open
223357_ch5.pdf63.22 kBAdobe PDFView/Open
223357_ch4.pdf112.85 kBAdobe PDFView/Open
223357_ch3.pdf255.72 kBAdobe PDFView/Open
223357_ch2.pdf155.84 kBAdobe PDFView/Open
223357_ch1.pdf182.03 kBAdobe PDFView/Open
223357_con.pdf90.92 kBAdobe PDFView/Open
223357_ab.pdf80.67 kBAdobe PDFView/Open
223357_ti.pdf49.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.