Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2136
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สมคิด ดำน้อย | en_US |
dc.date | 2545 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:25:40Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:25:40Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2136 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 | en_US |
dc.format | (15) 66 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ส้มโอ พันธุ์หอมหาดใหญ่ | en_US |
dc.subject | ส้มโอ พันธุ์หอมหาดใญ่ | en_US |
dc.subject | กรดเบอเรลลิก | en_US |
dc.title | อิทธิพลของกรดจิบเบอเรลลิค (QA3) ต่อการติดผล และการพัฒนาผลอ่อนของส้มโอพันธุ์หอมหาดใหญ่ | en_US |
dc.title.alternative | The influence of Gibberellic acid (GA3) on fruit set and premature fruit development of pummelo (Citrus maxima burm. marrill) cv. hom Hat Yai | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ (พืชศาสตร์) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาพืชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
223357.pdf | 90.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_bibli.pdf | 73.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_ch5.pdf | 63.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_ch4.pdf | 112.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_ch3.pdf | 255.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_ch2.pdf | 155.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_ch1.pdf | 182.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_con.pdf | 90.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_ab.pdf | 80.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
223357_ti.pdf | 49.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.