Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1961
Title: การศึกษาปัจจัยที่ส่งผลต่อประสิทธิภาพการปิดผนึกถุงนมสดพาสเจอร์ไรซ์ชนิดอ่อน
Other Titles: A study of factors affecting flexible package sealing for pasteurized milk product
Authors: สันติ ขำตรี
คณะวิศวกรรมศาสตร์ (วิศวกรรมอุตสาหการ)
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
Keywords: บรรจุภัณฑ์พลาสติก;นมพาสเจอร์ไรส์ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมอุตสาหการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1961
Appears in Collections:228 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296494_app.pdf8.37 MBAdobe PDFView/Open
296494_bibli.pdf52.34 kBAdobe PDFView/Open
296494_ch5.pdf63.9 kBAdobe PDFView/Open
296494_ch4.pdf6.27 MBAdobe PDFView/Open
296494_ch3.pdf11.22 MBAdobe PDFView/Open
296494_ch2.pdf773.25 kBAdobe PDFView/Open
296494_ch1.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
296494_con.pdf73.61 kBAdobe PDFView/Open
296494_ab.pdf70.26 kBAdobe PDFView/Open
296494_ti.pdf49.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.