Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.022 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารกรอบที่ใช้โปรตีนปลาไฮโดรไลเสตเป็นส่วนประกอบ
กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
ผลของระดับการกำจัดหมู่อะซิทิลและน้ำหนักโมเลกุลของไคโตแซนจากเปลือกกุ้งกุลาดำต่อสมบัติการเกิดอิมัลชัน
สุวดี อุสาหะ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เนื้อแพะรมควัน
จันทิรา วงศ์วิเชียร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การแยกเกลือในน้ำปลาด้วยกระบวนการนาโนฟิลเตรชัน
ภัทร ศักดิ์เพชร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การผลิตใยอาหารและน้ำฝรั่งพร้อมดื่มเติมใยอาหารจากผลฝรั่ง
วรนงค์ ทองสมบัติ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การปรับปรุงกระบวนการผลิตและการยืดอายุการเก็บรักษาผลมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภค (มังคุดคัด)
หลิน กิจพิพิธ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2549
การเกิดเจลและการปรับปรุงเจลเนื้อกุ้งกุลาดำบด (Penaeus monodon Fabricus) ด้วยความดันสูง
จิรวรรณ ชี้เจริญ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Discover
Author
1
กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
1
จันทิรา วงศ์วิเชียร
1
จิรวรรณ ชี้เจริญ
1
ภัทร ศักดิ์เพชร
1
วรนงค์ ทองสมบัติ
1
สุวดี อุสาหะ
1
หลิน กิจพิพิธ
Subject
1
การเกิดเจล
1
การแยกด้วยเมมเบรน
1
นาโนฟิลเตรชัน
1
น้ำปลา
1
น้ำฝรั่ง การผลิต
1
มังคุด การผลิต
1
มังคุด การเก็บและรักษา
1
อาหาร การเก็บและรักษา
1
อาหารว่าง การผลิต
1
อิมัลชัน
.
next >
Has File(s)
7
true