Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
853 Industrial Biotechnology
853 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.02 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
ผลร่วมระหว่างสารสกัดพืชสมุนไพร พีเอชและความเข้มข้นของเกลือโซเดียมคลอไรด์หรือน้ำตาลซูโครสต่อการเจริญของยีสต์ที่แยกได้จากน้ำผักกาดดองและน้ำส้มคั้น
ดาวริน สุขเกษม
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2549
ผลขององค์ประกอบทางชีวเคมีต่อการตกผลึกในน้ำผึ้ง
ศักรินทร์ ปริศวงศ์
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2549
การทำให้บริสุทธิ์บางส่วนและการประยุกต์ใช้สารลดแรงตึงผิวชีวภาพจาก Bacillus subtilis MUV4
พิชญ์นรี สุวรรณสุโข
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2549
การประยุกต์ใช้และการติดตามโปรไบโอติกในกุ้งขาว (Penaeus vannamei)
บุญกอบ วิริยพงศ์สุธี
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
2549
การพัฒนาสูตรอาหารเลี้ยงเชื้อและทำบริสุทธิ์แบคเทอริโอชินจากเชื้อ Lactobacillus casei ssp. rhamnosus SN 11
ลัญจกร จันทร์อุดม
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)
Discover
Author
1
ดาวริน สุขเกษม
1
บุญกอบ วิริยพงศ์สุธี
1
พิชญ์นรี สุวรรณสุโข
1
ลัญจกร จันทร์อุดม
1
ศักรินทร์ ปริศวงศ์
Subject
2
แบคทีเรีย
1
การตกผลึก
1
กุ้ง โรค
1
กุ้งขาว การเลี้ยง
1
จุลินทรีย์ในอาหาร
1
น้ำผึ้ง
1
ยีสต์ การผลิต
1
สารลดแรงตึงผิว
1
สารลดแรงตึงผิวชีวภาพ การผลิต
1
สารสกัดจากพืช
.
next >
Has File(s)
5
true