Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17801
Title: ผลของระดับโปรตีนในอาหารข้นต่อการกินได้ การใช้ประโยชน์ของโภชนะและสมรรถภาพการเจริญเติบโตของแพะเพศผู้หลังหย่านม
Other Titles: Effect of Protein Levels Concentrate on Intake, Nutrient Utilization and Growth Performance of Post Weaning Male Goats
Authors: วันวิศาข์ งามผ่องใส
สุวรรณา ทองดอนคำ
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: แพะ การเจริญเติบโต;แพะ อาหาร
Issue Date: 2016
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17801
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420765.pdf6.7 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons