Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกาญจพรรณ จันทรถาวรพงศ์-
dc.contributor.authorโสภิณ จิระเกียรติกุล-
dc.date.accessioned2022-11-22T07:09:15Z-
dc.date.available2022-11-22T07:09:15Z-
dc.date.issued2564-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17670-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X611191-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำพริกแกงen_US
dc.subjectวิสาหกิจชุมชนen_US
dc.titleรูปแบบการบริหารจัดการและต้นทุนการผลิตเครื่องแกง เพื่อการพัฒนาศักยภาพการผลิตเครื่องแกงปลอดภัย สำหรับผู้ผลิตกลุ่มวิสาหกิจชุมชน จังหวัดสงขลาen_US
dc.title.alternativeManagement and cost of chili paste production model for the capability development of chili paste producing community enterprises in Songkla provinceen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.