Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17670
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กาญจพรรณ จันทรถาวรพงศ์ | - |
dc.contributor.author | โสภิณ จิระเกียรติกุล | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T07:09:15Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T07:09:15Z | - |
dc.date.issued | 2564 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17670 | - |
dc.identifier.uri | https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X611191 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำพริกแกง | en_US |
dc.subject | วิสาหกิจชุมชน | en_US |
dc.title | รูปแบบการบริหารจัดการและต้นทุนการผลิตเครื่องแกง เพื่อการพัฒนาศักยภาพการผลิตเครื่องแกงปลอดภัย สำหรับผู้ผลิตกลุ่มวิสาหกิจชุมชน จังหวัดสงขลา | en_US |
dc.title.alternative | Management and cost of chili paste production model for the capability development of chili paste producing community enterprises in Songkla province | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร | - |
Appears in Collections: | 857 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.