Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17670
Title: รูปแบบการบริหารจัดการและต้นทุนการผลิตเครื่องแกง เพื่อการพัฒนาศักยภาพการผลิตเครื่องแกงปลอดภัย สำหรับผู้ผลิตกลุ่มวิสาหกิจชุมชน จังหวัดสงขลา
Other Titles: Management and cost of chili paste production model for the capability development of chili paste producing community enterprises in Songkla province
Authors: กาญจพรรณ จันทรถาวรพงศ์
โสภิณ จิระเกียรติกุล
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: น้ำพริกแกง;วิสาหกิจชุมชน
Issue Date: 2564
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17670
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X611191
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.