Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร | - |
dc.contributor.author | วรพงษ์ อัศวเกศมณี | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T06:34:13Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T06:34:13Z | - |
dc.date.issued | 2565 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667 | - |
dc.identifier.uri | https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=22115 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ผู้สูงอายุ | en_US |
dc.subject | การเลือกอาหารในวัยสูงอายุ | en_US |
dc.title | การพัฒนาอาหารผู้สูงวัยที่มีเนื้อสัมผัสนิ่ม โปรตีน ใยอาหาร โพแทสเซียม และวิตามิน บีสูง โดยเทคนิครีทอร์ท | en_US |
dc.title.alternative | Development of Elderly Diet with Soft Texture, High Protein, Dietary Fiber Potassium and Vitamin B Content by Retort Technique | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.