Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร-
dc.contributor.authorวรพงษ์ อัศวเกศมณี-
dc.date.accessioned2022-11-22T06:34:13Z-
dc.date.available2022-11-22T06:34:13Z-
dc.date.issued2565-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17667-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=22115-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผู้สูงอายุen_US
dc.subjectการเลือกอาหารในวัยสูงอายุen_US
dc.titleการพัฒนาอาหารผู้สูงวัยที่มีเนื้อสัมผัสนิ่ม โปรตีน ใยอาหาร โพแทสเซียม และวิตามิน บีสูง โดยเทคนิครีทอร์ทen_US
dc.title.alternativeDevelopment of Elderly Diet with Soft Texture, High Protein, Dietary Fiber Potassium and Vitamin B Content by Retort Techniqueen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.