Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T09:39:52Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T09:39:52Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658 | - |
dc.identifier.uri | https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=20426 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en_US |
dc.subject | สะตอ | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์สะตอดองโดยใช้กล้าเชื้อร่วมของแบคทีเรียแลกติก Lactobacillus pentosus SY130 และ Lactobacillus plantarum KJ0 | en_US |
dc.title.alternative | Development of fermented stinky bean (Sataw-Dong) using co-culture starter of autochthonous Lactobacillus pentosus SY130 and Lactobacillus plantarum KJ03 | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.