Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์สะตอดองโดยใช้กล้าเชื้อร่วมของแบคทีเรียแลกติก Lactobacillus pentosus SY130 และ Lactobacillus plantarum KJ0 |
Other Titles: | Development of fermented stinky bean (Sataw-Dong) using co-culture starter of autochthonous Lactobacillus pentosus SY130 and Lactobacillus plantarum KJ03 |
Authors: | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;สะตอ |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658 https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=20426 |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.