Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์สะตอดองโดยใช้กล้าเชื้อร่วมของแบคทีเรียแลกติก Lactobacillus pentosus SY130 และ Lactobacillus plantarum KJ0
Other Titles: Development of fermented stinky bean (Sataw-Dong) using co-culture starter of autochthonous Lactobacillus pentosus SY130 and Lactobacillus plantarum KJ03
Authors: ศุภศิลป์ มณีรัตน์
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก;สะตอ
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17658
https://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=20426
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.