Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17655
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.date.accessioned2022-11-21T09:19:51Z-
dc.date.available2022-11-21T09:19:51Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17655-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X610554-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์กรือโป๊ะเพื่อสุขภาพen_US
dc.title.alternativeProduct Development of Keropok for Healthen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.