Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158
Title: | การเตรียมและสมบัติของพอลิเมอร์ผสมระหว่างพอลิเอทิลีนความหนาแน่นต่ำกับแป้งมันสำปะหลัง |
Other Titles: | Preparation and properties of low density polyethylene blended with cassava starch |
Authors: | วราภรณ์ ตันรัตนกุล วรรณรัตน์ พันธุ์วิริยรัตน์ Faculty of Science (Materials Science and Technology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีวัสดุ |
Keywords: | โพลิเอทิลีน;โพลิเมอร์ผสม;แป้งมันสำปะหลัง |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีพอลิเมอร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17158 |
Appears in Collections: | 342 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313468.pdf | 12.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License